Diensten van Burgers Webvertising

Meer informatie over onze diensten

Onze diensten

Burgers Webvertising biedt een breed scala aan diensten aan, die hieronder verder uitgewerkt worden.

Tarieven

Afhankelijk van de website waarop u adverteert of de dienst die wij u leveren verschilt het tarief. Geef ons door wat wij voor u kunnen betekenen, dan stellen wij voor u een prijsopgave op.

Plaatsing banner

Op al onze websites (zie portfolio) is het mogelijk om een bannerpositie te huren. Op de startpagina's, zijn dat de zogenaamde hele banners bovenaan de pagina (468x60 pixels). Op alle startpagina's is het tevens mogelijk de skyscraper banner (120x600 pixels) af te huren. Informeer naar de actuele mogelijkheden voor uw situatie!


Soorten banners

  • 468 x 60 pixels (full banner): positie rechts bovenin (GIF, JPG, PNG, HTML of Flash format)
  • 120 x 600 pixels (Sky Scrapper): positie rechts (GIF, JPG, PNG, HTML of Flash format)
Voorbeeld van de bannerposities op een startpagina.nl.

Voorbeeld van de bannerposities op startpagina's: 468x60 en 120x600 pixels.

Plaatsing videoblok:

Op al onze websites is het mogelijk een video te plaatsen (narrowcasting). Dit kan enkel met een Youtube video. Een audiovisuele presentatie kan voor diverse doeleinden worden ingezet: bijvoorbeeld om uw bedrijf óf specifieke producten of diensten te presenteren.

Op alle startpagina's kan onder de video een (commerciële) boodschap worden geplaatst van 500 tekens (inclusief spaties). In die boodschap kan eveneens een link naar uw website (bv. een productpagina) worden geplaatst. Zo haalt u een maximaal rendement uit uw video-vertoningen.

Voorbeeld van een narrowcast video op een startpagina.nl.

Voorbeeld narrowcast video: bij aanklik van de video, wordt deze afgespeeld in een vergoot scherm (hier niet).

Plaatsing fotoblok

Op al onze startpagina's (zie portfolio) is het mogelijk een foto of afbeelding te plaatsen. Tussen de informatieve linkblokjes verschijnt dan uw (commerciële) afbeelding, eventueel met onderschrift waarin een (commerciële) boodschap verwerkt kan worden van maximaal 500 tekens (inclusief spaties). In die boodschap kan tevens een link naar uw website of productpagina worden geplaatst. De afbeelding word standaard vergroot weergegeven zodra erop geklikt word. Het fotoblok kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een product presenteren en/of om uw merknaam of logo onder de aandacht te brengen van uw potentiële klanten.

Soorten fotoblok

  • Basic: standaard blok met afbeelding en tekst(link)
  • Special: blok met afbeelding en tekst(link), waarbij de afbeelding eveneens klikbaar is (max 193 pixels breed)

Plaatsing advertorial

Een advertorial is een advertentie die oogt als een objectieve publicatie. Het is dus een stukje tekst over uw bedrijf, product of dienst met eventueel een afbeelding erbij. Advertorials kunnen geplaatst worden op al onze websites (zie portfolio). Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Plaatsing RSS-feed:

Op al onze startpagina's is het mogelijk een RSS feed te plaatsen (zie portfolio). Tussen de informatieve linkblokjes verschijnt dan een linkblokje gevuld met uw (commerciële) links. U bepaalt zelf hoeveel links u wilt vertonen (minimaal 5 en maximaal 10). Omdat de RSS feed automatisch opgehaald wordt en u zelf de inhoud van de RSS feed bepaalt, heeft u met deze optie de mogelijkheid zelf te allen tijde de links in uw linkblok aan te passen. Zo kunt u gemakkelijk onze bezoekers attenderen op al uw (tijdelijke) acties.

Voorbeeld van een RSS feed op een startpagina.nl.

Voorbeeld RSS feed: u heeft zelf te allen tijde controle over de getoonde links.

Ontwerp website

Burgers Webvertising heeft de kennis in huis om voor u een website te bouwen die u vervolgens zelf kunt onderhouden (zie onze zelf gemaakte websites in het portfolio). Indien u interesse heeft in deze optie, kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Ga naar home om te zien wat wij nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Of bekijk direct ons portfolio voor een overzicht van onze websites.