Over Burgers Webvertising

Meer informatie over ons bedrijf

Over ons

Burgers webvertising stelt advertentieruimte op internet ter beschikking aan bedrijven. Daarvoor hebben wij onze eigen websites, die u in het portfolio aantreft. Dus geen tussenpersoon, maar direct en persoonlijk contact staan hoog in ons vaandel. Burgers Webvertising is van mening dat er meer uit de advertentiecampagne te halen is, als we goed samenwerken. Daarom staat Burgers Webvertising ook altijd voor uw ideeën open!

Missie

Helpen groeien van bedrijven middels het vergroten van hun online zichtbaarheid, door plaatsing op onze kwaliteitswebsites.Visie

De manier waarop aankopen worden gedaan is ingrijpend veranderd door de opkomst van het internet en zoekmachines. Het grote bereik van de websites in ons portfolio, biedt bedrijven kansen om hun online zichtbaarheid specifiek bij hun doelgroep te vergroten. Daarmee kunnen deze bedrijven zowel het online als offline koopgedrag van hun potentiële klanten beïnvloeden. Onze visie is de online marketing kansen van ons kwalitatief sterke portfolio aan websites optimaal te benutten, om zo de online zichtbaarheid van bedrijven te vergroten en bedrijven te helpen groeien.Kernwaarden

Betrokkenheid

Wij luisteren naar de behoeften van de klant, en spelen hierop in. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij van Burgers Webvertising zijn ervan overtuigd dat er meer uit de advertentiecampagne te halen is, als we goed samenwerken. Daarom staat Burgers Webvertising ook altijd voor u open!


Resultaatgericht

Wij streven ernaar voor al onze klanten het best mogelijke resultaat te bereiken. Voor al onze werkzaamheden geldt: “kwaliteit boven kwantiteit”. Wij leveren kwaliteitsvermeldingen op onze kwaliteitswebsites. Zo bouwt u aan uw online autoriteit. We weten dat websites met online autoriteit worden beloont met hoge posities in de zoekresultaten. En dat is wat wij voor u als klant willen bereiken.


Evidence based

Wij hechten veel waarde aan kennisontwikkeling en werken zoveel mogelijk evidence based. Al onze medewerkers hebben recentelijk een gedegen universitaire opleiding afgerond. Wij zijn dus gewend om evidence based te werken. Dagelijks besteden wij tijd aan het vergaren van nieuwe kennis om voorop te kunnen blijven lopen.

Waarom klant worden bij Burgers Webvertising?

Niemand kent de producten en/of diensten die uw bedrijf levert zo goed, als de medewerkers van uw bedrijf. Hetzelfde geldt voor Burgers Webvertising. Ook wij kennen onze eigen websites als geen ander. Door direct contact met de klant stellen wij een marketing pakket op maat samen gebaseerd op de doelstellingen van uw bedrijf. Dat is hét voordeel voor u om direct klant te worden bij Burgers Webvertising, zonder tussenpersoon.

Betrouwbaar en coöperatief

U doet graag zaken met een betrouwbare zakenpartner. Een zakenpartner die zijn beloftes nakomt en samen met u zoekt naar mogelijkheden om het rendement van uw advertentiecampagne te optimaliseren. Bij Burgers Webvertising vindt u wat u zoekt. Met het grote aanbod aan websites in ons portfolio is er vaak wel één of meerdere websites die aansluit bij de doelgroep van uw bedrijf. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan staat Burgers Webvertising altijd voor u klaar. Wij werken graag met u samen in het optimaliseren van uw advertentiecampagne op één of meer van onze websites.

Meer informatie

Ga naar home om te zien wat wij nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Bekijk een overzicht van onze diensten.

Of neem direct contact met ons op!